Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsläger 2017 Lassalyckan


 

 

VÄLKOMMEN!

 

till upptaktsläger 

för barn/ungdom med familjer

2-3 sept 2017 

 

Aktivitet: Träna, leka, umgås. Ha kul!

För vem: Alla barn och ungdomar i Träningsgrupperna, Skidstjärnorna samt Skidskolans barn födda 2009 eller äldre, med föräldrar och syskon i alla åldrar. I mån av plats även yngre barn från Skidskolan.

När: 2-3 sept, samling lö kl 10.00, avslut med lunch på söndagen.

Var: Hotell Lassalyckan i Ulricehamn. 

Boende: Inomhus i dubbelrum. Alternativt i egen husvagn 220 kr/natt, som bokas och betalas av den enskilde direkt med Hotell Lassalyckan, tel 0321-775720.

Mat: Alla måltider ingår. Frukost och lunch ordnar hotellet. Mellanmål och kvällsmat/middag hjälps vi åt gemensamt med (ansvarig finns).

Anmälan: Görs senast 15 aug HÄR, samt genom betalning av lägeravgiften och medlemsavgift för säsongen 2017/18. Anmälningsdatum räknas från datum för betalda avgifter, och är därefter bindande. Det finns 60 sängar bokade på hotellet, så skynda att anmäla! 

Kostnad: Barn/ungdom gratis (både aktiva och syskon). Vuxna 425 kr för hela helgen (inkl mat och övernattning), alternativt 225 kr för enbart lördagen och 100 kr för enbart söndagen (exkl övernattning). Endagspriserna gäller även för de i egen husvagn. Medlemsskap krävs för deltagande i upptaktslägret (både aktiva och föräldrar/syskon), 100 kr/år för barn, 200 kr/år för vuxna. Instruktioner för betalning kommer vid anmälan. 

Övrigt: Barn som deltar i lägret utan förälder måste ha någon annans förälder eller en ledare som är överenskommet ansvarig för barnet på lägret. Hör själv med någon annan förälder som ska delta eller tag kontakt med dina ledare vid behov av hjälp att ordna i frågan.

Detaljerad information och program för lägret kommer skickas ut till de anmälda veckan före lägret.

Priset för lägret är kraftigt subventionerat av Borås SK för både barn och vuxna. Vi har inga träningsavgifter, lottförsäljning e.d. i föreningen. Ekonomi för lägret och övrig barn/ungdomsverksamhet får vi genom bla funktionärsarbete vid olika tävlingar. Borås SK´s förväntan på föräldrar är att alla deltar i det arbetet. Action Run 19 aug och Kretsloppet 16 sept är nästa evenemang, så planera för det!

Frågor: Kontakta This is a mailto link eller på tel 0706-393951, alternativt ledarna för respektive grupper.

 

 

Varmt välkomna!

Tillsammans gör vi ett

lika roligt läger som vanligt!

Uppdaterad: 12 JUL 2017 12:05
Skribent: Jennie Isaksson
Epost: Adressen Gömd

Information om nyrekrytering och ungdomsträning

 logga nattpatrullen

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo

 

 

Postadress:
Borås SK - Skidor
Per Johansson, Inägovägen 14
50497 Bredared

Kontakt:
Tel: 033-245308
E-post: This is a mailto link

Se all info

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo