Hoppa till sidans innehåll

Börja åka skidor


VILL DU BÖRJA ÅKA SKIDOR?

VI VILL GÄRNA REKRYTERA NYA SKIDÅKARE!

 

Vi bedriver verksamhet för alla kategorier och åldrar. På barn/ungdomsidan delar vi in de aktiva i olika grupper. Vårt fokus är lärande och individuell utveckling, inte prestation. Träningen är lekbaserad långt upp i åldrarna, för att vi tror på att barnen lår sig och utvecklas bäst genom lek, lagom utmaningar och erfarenheten av att göra framsteg! Vi tycker också det är viktigt att barnen/ungdomarna hittar kompisar och har roligt med dem på träningarna, och tror att det skapar lust till skidåkningen.

Barn och ungdomsverksamheten utgår från föreningens värderingar; laganda, självförtroende, trygghet, motivation, sparsamhet.

Läs mer om våra olika grupper, träningstider och utrustning.

 

AVGIFTER

Medlemsavgiften för barn är 100 kr/år. Inga andra termins/träningsavgifter tillkommer i Barn och ungdomsverksamheten. Medlemsskap krävs för deltagande i barn och ungdomsträningarna, både för barnen och för de föräldrar som väljer att delta i träningarna (föräldrar 200 kr/år). Betala medlemsavgift

 

FRÅGOR?

Vill du vara med eller har frågor? Tag kontakt med Patrik Sylvan, 072-2200263 och Daniel Andersson,  070-6202140 för träningsgrupprna och tävlingsverksamheten, samt Jennie Isaksson, 070-6393951 för Skidskolan och Skidstjärnorna.

 

Uppdaterad: 2017-01-08 10:51
Skribent: Håkan Axelsson

Information om nyrekrytering och ungdomsträning

 logga nattpatrullen

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo

 

 

Postadress:
Borås SK - Skidor
Per Johansson, Inägovägen 14
50497 Bredared

Kontakt:
Tel: 033-245308
E-post: This is a mailto link

Se all info

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo