Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Borås Skidlöparklubb vill skapa en god motionskultur, en tävlingsverksamhet och en lyckosam rekrytering av nya skidåkare, gamla som unga, snabba som långsamma. Vi bedriver verksamhet för barn, ungdom och vuxen på motions,- och elitnivå. Vi ansvarar för driften av Borås Skidstadion.

Föreningen bildades 2005 med syfte att skapa en renodlad skidklubb med säte på Borås Skidstadion. Grundarna insåg att dagens skidåkning krävde konstsnö och en arena med möjlighet till både klassisk och fri stil. Framtiden gick mot nya tekniker för att göra och bevara konstgjord snö. De ville även skapa en ny kultur med de grundläggande värderingarna:

LOGGA

     MOTIVATION    

     TRYGGHET

     LAGANDA

     SJÄLVFÖRTROENDE  

     SPARSAMHET

 

Föreningen fick möjlighet att bygga en klubblokal samt omklädningsrum på skidstadion. Borås SK är idag hyresgäster i Borås Stads lokal och är ansvarig för driften av Borås Skidstadion genom ett helägt aktiebolag. Driften utförs på uppdrag av Borås Stad. Att utveckla möjligheterna till skidåkning genom konstsnö är en viktig del i klubbens verksamhet. Vi måste skapa förutsättningar för vår idrott för att överleva.

Bli medlem

Uppdaterad: 24 SEP 2017 08:50

 logga nattpatrullen

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo

 

 

Postadress:
Borås SK - Skidor
Per Johansson, Inägovägen 14
50497 Bredared

Kontakt:
Tel: 033-245308
E-post: This is a mailto link

Se all info

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo