Funktionär snötillverkning

Vill du kunna åka skidor på

Borås Skidstadion i vinter?

Anmäl dig som funktionär i snötillverkningen HÄR !

För att du och jag ska kunna åka skidor på Borås Skidstadion behövs SNÖ!

För att möjliggöra skidåkning för oss alla arbetar föreningen med konstsnötillverkning på Borås Skidstadion, på uppdrag av och mot ekonomisk ersättning från Borås Stad. Borås SK är en ideell förening.

Vi behöver vara många som hjälps åt i snötillverkningen. Arbetet blir lättare om vi är flera som delar på det. Då blir arbetspassen kortare och färre.

Vi har behov av fler snötillverkare för att säkerställa att vi har snö i vinter. Ingen snö, ingen skidåkning! Därför behövs just du!

Vi söker både män och kvinnor, minimiålder 18 år, som i någon omfattning kan vara med och tillverka snö. Inga förkunskaper krävs, alla kan bidra. Vi lär dig och det kommer finnas en mer erfaren på plats så att arbetet kan ske tryggt och säkert. Det viktigaste är din vilja!

Även du som ännu inte är medlem i föreningen är välkommen att hjälpa till om du tycker det är viktigt med snö på Borås Skidstadion.

Mer information om vad arbetet med snötillverkning innebär HÄR

Vid frågor kontakta Pernilla Bertilsson, tel 033-353931 (telefon bemannad kontorstid),This is a mailto link.

Uppdaterad: 17 SEP 2018 05:45 Skribent: Jennie Isaksson

Sparbanken Sjuhärad