Skidbytarkväll - Borås SK - Skidor - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Skidbytarkväll

2017-09-13 06:36
  • Uppdaterad: 2017-09-16 10:15

SKIDBYTARKVÄLL!

Hej alla skidföräldrar och barn!

3 oktober är det medlemskväll på Intersport, med möjligheter till förmånliga inköp. Innan dess, onsdagen den 20/9, kommer vi ha den årliga skidbytardagen för barn och ungdom uppe på skidstadion. Så ta gärna tillfället i akt att rensa ur alla gamla urväxta sportprylar för att få några kronor tillbaka, samt ge ett nytt liv åt prylarna! Och för er som saknar något inför säsongen är detta det perfekta tillfället att fynda innan säsongen drar igång ordentligt!

Inlämning sker mellan 17.30 och 19.00 uppe i klubbstugan på skidstadion och själva försäljningen börjar 19.00 (OBS! Stenhårt i år att det inte börjar innan 19.00!!!) och håller på ca en timme. Vi tar emot ALLA saker som man kan tänka sig är intressanta för en skidungdom. Alltså inte bara skidor, stavar, rullskidor, klubbkläder etc utan kanske även ett par för små löparskor, inlines mm. eller kanske ett underställ som glipar lite i ryggen. Ja nästan allt bara så länge det är i hyggligt skick.

OBS! Viktigt när ni lämnar in saker är att allt är uppmärkt med NAMN, PRIS, och TELEFONNUMMER. Betalning sker enbart med kontanter till oss som håller i det (Gustav C och Anders P) OBS - ÄVEN SWISH!. Detta för att inte alla ska behöva vara där, samt att vi vet att alla har betalat. Vi tar med lite maskeringstejp och en penna om ni glömt att märka på men förbered helst hemma då det förhoppningsvis kommer att vara mycket folk....:)

Om ni har några frågor är det bara att ringa Gustav Carlsson på 0704-335987.!

Vi ses!

Ps. För er föräldrar som bara vill ha det senaste går det säkert även att kränga de gamla vuxenskidorna etc som inte har årets färgsättning ...;)Ds.

Skribent: Jennie Isaksson
Epost: Adressen Gömd

 logga nattpatrullen

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo

 

 

Postadress:
Borås SK - Skidor
Håkan Axelsson, Götebacka 24
51890 Sandared

Kontakt:
Tel: 033-258271
E-post: This is a mailto link

Se all info

Borås_ski_med_loggor

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo