Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utrustning och kläder"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utrustning och kläder


VILKEN UTRUSTNING BEHÖVS?

Skidträning: Skidor, pjäxor och stavar för klassisk åkning eller skate, beroende på vad du ska träna. För dig som ska börja prova träna skate går det bra med de vanliga klassiska skidorna, fast utan valla.

Barmarksträning: Joggingskor, rullskidor eller inlines, pjäxor, stavar, hjälm och reflexväst.

Prata gärna med våra barn/ungdomstränare vid frågor eller behov av råd gällande anskaffning eller lån av utrustning till ditt barn.

Information om/förslag på utrustning i träningsgrupperna HD9-16

Information om/förslag på utrustning i skidskolan

 

SKIDUTRUSTNING UTLÅNING

Klubben har enkla skidutrustningar för utlåning till nybörjare, både klassiskt och skate (skidor, pjäxor och stavar). Viss utlåning av rullskidor och inlines finns också. Utrustningarna kan lånas vid tillfället men ska förvaras på skidstadion. Syftet är att ge barnet en chans att prova om det vill vara med i träningsverksamheten även om man saknar utrustning. Våra barn/ungdomstränare ansvarar för utrustningarna. Ta kontakt med dem om du vill du låna på träning eller tävling.

 

KLÄDER

Vi har en kollektion klubbkläder, som består av jacka, byxa, tävlingsdräkt och väst för vinterbruk, samt korta tights och T-shirt för sommarbruk. Mer info

 

KLUBBERBJUDANDE INTERSPORT

På hösten anordnas en klubbkväll på Intersport då klubbmedlemmar har möjlighet att köpa utrustning och kläder till förmånliga priser. Övriga året har klubbens medlemmar 20% rabatt på skid,-och löparutrustning.

 

KÖP OCH SÄLJ BEGAGNAT

Vi brukar anordna en skidbytarkväll i klubben på hösten. Det finns också möjlighet att köpa/sälja begagnade kläder och utrustning via klubbens hemsida, se Köp och sälj

 

VALLNING

Är du osäker på hur du ska hjälpa ditt barn att valla skidorna till träning eller tävling? Vallakurs för föräldrar kommer hållas i början av säsongen, följ nyheter och kalender på hemsidanPrata även med ungdomstränarna vid behov av råd både vid träning och tävling!

 

Inga nyheter är skapade

Information om nyrekrytering och ungdomsträning


 Sparbanken Sjuhärad

Borås_ski_med_loggor

 

logga intersport

Idrefjäll

swix_logo

 

 

 

Postadress:
Borås SK - Skidor
Håkan Axelsson, Götebacka 24
51890 Sandared

Kontakt:
Tel: 033258271
E-post: borasskidloparklubb@gmail.com

Se all info

 

logga intersport

Idrefjäll

 

swix_logo